Перейти на мобільну версію сайту


29.11.2019

«ВИТРЕБЕНЬКИ» Й «ГОЦКИ» ЗАПРОШУЮТЬ НА СВЯТА

ДиканькаКолись ми дивувалися, як європейці харчуються не вдома, а послуговуються кафешкам і ресторанчикам. А відповідь проста – різні установи громадського харчування готували практично не смачно. Тепер і ми вже не хочемо та й не вистачає часу готувати вдома, адже кожен з нас має своє улюблене кафе, де знають твої смаки і готують смачно, по – домашньому.

Таким закладом в нашому місті є кафе пані Валентини Бережанської. Вона теж починала з радянських закладів громадського харчування. Згодом вирішила йти на свій хліб. Допомога друзів та підтримка близьких людей підштовхнула Валентину Григорівну до розвитку власного, родинного бізнесу. От і орендувала вона перше своє кафе на вул. Пушкінській, 46. Постало питання його назви. Вирішила, що має годувати кам’янчан і гостей українськими варениками і тому пригадала Гоголевського героя з кінофільму «Вечори на хуторі поблизу Диканьки», який дуже смачно їв вареники. От і назвала його «Диканька». В асортименті «Диканьки» понад сорок видів вареників із найрізноманітнішими начинками, починаючи від картоплі, сиру, грибів і аж до вишень, груші зі смородиною, тощо. Але є тут й фірмова страва «Від шефа». Це вареники з гречаної муки із сиром та з грибами.

Через кілька років Валентина Григорівна вже відкрила «Витребеньки» на розі Князів Коріатовичів та Гагаріна, а вже цього року зявилися й «Витребеньки-2» (колишня «Танюша») за адресою: вул.Суворова,4. Тут вирішила готувати для відвідувачів різновиди млинців. Їх теж величезний асортимент. Фірмова страва «Витребеньок» лежні картопляні з м’ясом, кукурудзяні з сиром, вівсяні з капустою, гречані з грибами. 

Потім захотілося більш широко пропагувати рідну українську кухню з таким асортиментом, як різні запіканки, страви в горщиках, на пательні і вирішила відкрити ще й «Гоцки» теж на Пушкінській, але за №44. Фірмовою стравою «Гоцків» є страва під тією ж назвою. На тарілку кладуть обсмажені кульки з мамалиги, печені домашні ковбаски, шинка, овочі гриль, а зверху два здоровенні вареники з гречаної та пшеничної муки і потрійна начинка – гриби, квашена капуста та картопля.

Усі ці страви перейшли пані Валентині у спадок від рідної бабусі, яка все життя готувала на весіллях і вчила онучечку куховарити. Але Валентина Григорівна вдосконалювала і адаптувала на більш сучасні забаганки для клієнтів страви. Перш за все аніж вносити страву в меню вона сама її випробовувала на своїх дітях і рідних. І робила порції такі, щоб відвідувач міг наїстися. Отже страви від Валентини Бережанської суто українські, великі порції, широкий асортимент, хорошої цінової політики, а головне смачні і якісні. 

Диканька-1Про це ви дізнаєтеся, якщо побажаєте відсвяткувати Новорічні свята у «Витребеньках-2» та у «Гоцках». Вам це задоволення обійдеться у 550 гривень з особи. У вартість входить: музичний супровід, новорічна програма. Паперове шоу в подарунок від закладу.

У Новорічне меню входить: м’ясне асорті, сирне асорті з фруктовим соусом, мідії в соусі карі, рибне асорті (сьомга копчена, оселедець), салати «Посейдон», «Дачний», «Оселедець під шубою», квашені овочі, корзинки з печінковим паштетом, рулетики з кабачка з сиром, печінкові рулетки, заливне (свинина з курятиною), форель запечена у вершковому соусі, овочі гриль, картопля по-селянськи, свинина тушкована з грушами або айвою, запіканка з домашньої локшини, ребра з чорносливом, голубці, млинці солодкі. Крім того – пляшка горілки (0,5 л) і пляшка мінералки (1 л).

Родина Бережанських запрошує кам’янчан та гостей міста відсвяткувати новорічні корпоративи у «Витребеньках» та «Гоцках». І отримати безліч позитивних емоцій в незабутній атмосфері, які Ви будете приємно згадувати впродовж року.


Теги: «Витребеньки-2» 1 «Гоцки» до свята

Дивіться також:





Повернення до списку





Реєстрація
Забули пароль?
 
Увійти як користувач:
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:










Наша адреса: 
Україна,
м. Кам'янець-Подільський, 
вул.Соборна, 27.