Перейти на мобільну версію сайту

05.10.2012

У ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ КРИСТАЛ» НА ДОСЯГНУТОМУ НЕ ЗУПИНЯЮТЬСЯ

Не важливо, чим ти займаєшся, головне рухатися вперед і ніколи не зупинятись на досягнутому. Саме такого постулату дотримується відомий бізнесмен міста, меценат, депутат міськради, директор ТОВ «Український кристал» Володимир Юр’єв.
У минулому, очоливши практично одне із занедбаних підприємств міста, Володимир Васильович спромігся не лише вивестиDSC05308.JPG IMG_0216.jpgйого на лідируючі позиції, а й зробити так, що про ТОВ «Український кристал» заговорила вся України. Саме йому належить ідея випічки гігантських короваїв та виробів з хліба.
Цьогоріч завдяки старанням кам’янецьких хлібопекарів Хмельниччина гідно відзначила 75-річчя з Дня заснування. Родзинкою свята став гігантський хлібний колосок, як символ щедрості, багатства, гарного урожаю. Виготовили його хлібопекарні «Українського кристалу».
- Вага цього колоска 320 кілограм, - розповідає про витвір власного підприємства Володимир Юр’єв, - Висота його теж чимала – 3 метри 10 см. Колосок спекли уже із муки нового врожаю. Що й казати, удався він на славу, як і цьогорічний урожай.
Це вже не перша спроба ТОВ «Український кристал» здивувати Хмельниччину. IMG_0234.jpgМинулорічна виставка «Агро-Поділля – 2011» відзначилася найбільшим короваєм в Україні.
На «Агро-Поділля – 2011» всі райони нашої області представляли зразки власної сільськогосподарської продукції та ноу-хау агропромислового сектору. І знову, найбільше відзначилася та відрізнилася з поміж усіх Кам’янеччина.
На святі аграріїв ТОВ «Український кристал» презентувало гігантський коровай, вагою 700 кілограмів!
На здоровенну святкову хлібину подивитись приходили звідусіль. За мить новина облетіла усі центральні телеканали. Про Кам’янеччину вкотре заговорила вся Україна. Усіх цікавило, стільки ж інгредієнтів використали, аби випекти такий велетенський коровай.
Як зізнається Володимир Юр’єв, для випічки знадобилося аж 10 мішків борошна (500 кг)! Використали 800 штук яєць, 25агроПоділля.JPG кг масла, 10 кг олії та інших складників. Звичайно, про всі секрети приготування, хлібопекарні не розповідають.
Після закінчення виставки гігантським короваєм вдалося нагодувати усіх бажаючих.
До речі, коровайного рекорду, який встановило ТОВ «Український кристал», поки що не побило жодне із підприємств України, що займаються виробництвом хліба та хлібобулочних виробів. А такі спроби були. Ми дізналися, що серед пекарів розпочалися своєрідні змагання – деякі з них спромоглися спекти короваї на 500 кг, 600 кг.
- Першість ми не збираємося віддавати, тому що ми – кам’янчани, - з гордістю повідомив директор ТОВ «Український кристал».
Окрім того, що на підприємстві встановлюють загальнодержавні рекорди, тут не забувають про звичайні, земні потреби людей – свіжий якісний хліб до столу. Що не кажи, а хліб від ТОВ «Український кристал» дійсно смачний, гарно зберігається.
На переконання керівника підприємства, щоб досягти гарних результатів у якості та асортименті, потрібно постійно вдосконалювати хлібне виробництво. Адже хліб таки усьому голова!
«Український кристал» випікає різні сорти хліба, зокрема хліб висівковий, з кмином, селянський, кукурудзяний, картопляний, дарницький, житній.
- Зупинятись винятково на виготовленні хліба ми не мали намірів, - відзначає Володимир Васильович. - Із збільшенням потужностей виробництва, збільшилися й наші можливості. Особливу увагу ми спрямували на кондитерські вироби. Булочки з різноманітними наповнювачами, кекси, пиріжки, пончики, великі розрізні пироги. Спеціально для цього ми докупили ще дві печі. Як результат, за цей час випуск «кондитерки» збільшився у декілька разів.
- Наше підприємство випускає 15 видів булочних виробів, - додає технолог підприємства Тетяна Навроцька. – На початку цього року було освоєно випуск нових видів булочок. Начинка у них – екологічно чиста, адже сливи, вишні, яблука, зібрані у нашому саду.
Здавалося, урізноманітнивши на початку року асортимент, можна спочивати на лаврах. Та непосидючі «кристалівці» знову рухаються вперед. Не пройшло й кількох місяців, як світ побачила нова продукція – пироги з натуральними наповнювачами. Так, сьогодні можна скуштувати пиріг з вишнею, яблуками, бананами та ананасами. Щоправда, іноземні фрукти користуються меншим попитом, аніж вітчизняні. Певне, дається в знаки смаковий патріотизм – споживати власні фрукти, 2.JPGвирощені на власній землі. До речі, за їхню якість можна не турбуватися. На ТОВ «Український кристал» використовують лише натуральні інгредієнти, вітчизняного виробництва, без «хімії» та консервантів.
Ще однією перевагою підприємства є його орієнтування на покупця – зробити все, аби останньому було зручно здійснювати покупки. Саме з цією метою по місту на зупинках громадського транспорту було встановлено фірмові кіоски, в яких можна придбати хліб та хлібобулочні вироби за цінами виробника.
Гадаєте, на ТОВ «Український кристал» більше нічого не придумають? А от і помиляєтесь. Найближча перспектива – це випічка хліба, популярного у Середній Азії, і не менш відомого у нас. Звичайно, це лаваш. Наразі на підприємстві будуються спеціальні печі – тондири. Адже лаваш традиційно печеться на внутрішній гарячій стінці такої печі.
Отож, випічкою тонкого, специфічного для нашої місцевості, але не менш смачного хліба зможемо насолодитися вже незабаром.
А поки що маємо величезний асортимент хлібобулочної продукції та українські рекорди. Одним словом, маємо чим пишатися!

Повернення до списку


Реєстрація
Забули пароль?
 
Увійти як користувач:
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:








 

ВСІХ ГРОШЕЙ НЕ ЗАРОБИШ
ВСІХ ГРОШЕЙ НЕ ЗАРОБИШ

З 5 вересня офіційно стартувала передвиборча кампанія, а це означає, що з кожним днем з усіх можливих і неможливих медійних ресурсів і соціальних мереж ми будемо чути цілу купу обіцянок, звинувачень у бік опонентів, діставання з чужих шаф брудного одягу та ще багато іншого....



Наша адреса: 
Україна,
м. Кам'янець-Подільський, 
вул.Соборна, 27.