Перейти на мобільну версію сайту


30.03.2017

Пиріг з яловичиною, грибами і вином

Інгредієнти:

Пиріг з яловичиною, грибами і вином1,7 кг яловичини, нарізати 2 см шматочками
30 мл оливкової олії
2 цибулини, нарізати
1 гілочка селери, нарізати
1 морква, нарізати
жменю борошна
1 зубчик часнику, пропустити через Часничниці
600 мл яловичого бульйону
1½ склянки червоного вина
10 гілочок чебрецю
3 свіжих лаврових листки
листкове тісто один лист
200 г грибів
380 г вершкового масла
1 яйце, злегка збите з 1 ст.л. молока

Рецепт приготування

Обкатати яловичину в борошні. Нагріти масло на сковороді на середньому вогні, додати яловичину і обсмажити, періодично помішуючи, до коричневого кольору (4-5 хвилин). Додати лавровий лист. Додати цибулю, селеру, моркву і часник і готувати, поки овочі не стануть м'якими (4-5 хвилин). Додати бульйон, вино і зелень, приправити сіллю і чорним перцем, Зменшити вогонь до середнього і готувати протягом 2 годин. Додати гриби і смажити ще 30 хвилин. В кінці лаврове листя видалити.
Розігріти духовку до 180 ° С. Розкатати тісто. Перекласти начинку в глибоку форму, зверху накрити тестом, так щоб краю трохи звисали. Зверху змастити яйцем. Випікати близько 20 хвилин.

Дивіться також:





Повернення до списку




Реєстрація
Забули пароль?
 
Увійти як користувач:
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:










Наша адреса: 
Україна,
м. Кам'янець-Подільський, 
вул.Соборна, 27.