Перейти на мобільну версію сайту


21.04.2017

«CELENTANO» - НЕКОТРОЛЬОВАНА ФРАНШИЗА?

сервісСвого часу міграція українців до Європи мала не лише економічні, а й гастрономічні наслідки. Із країни-чобітка, що так зручно розтягнувся на мапі світу, господині, разом із подарунками та смаколиками, привозили рецепти національних страв - піци, пасти, різноманітних салатів, які так легко вписалися в український побут, що заледве не стали його частиною. Про пасту, яка в нас просто макарони, годі говорити, а от піцу в своєму житті пробувала приготувати навіть найлінивіша й абсолютно позбавлена кулінарного хисту хазяйка.

Піцерії по містах з’являлися, наче гриби після дощу. Чи не однією з перших у Кам’янці була «Celentano» - франчайзингова мережа, родом зі Льовова, заснована в 1998 році. Нині нараховує близько 140 ресторанів.

Позиціонують себе як демократичні ресторани з обслуговуванням офіціантами - активною і дружньою молоддю, яка гарантує гостю отримання максимального задоволення. Тут можна скуштувати справжню італійську піцу, приготовлену професійними піцейолами, які використовують винятково італійські продукти. Страви тільки зі здорових, корисних, екологічно чистих продуктів. Неповторний інтер’єр, який відповідає всім фірмовим стандартам. Ми вирішили протестувати й переконатися, чи відповідає написане дійсності.

Піцерія «Celentano» в часи розквіту була найкращим закладом, де можна було з’їсти не лише смачну піцу (найсмачнішу на той час у місті), а й різноманітні десерти, які й донині не втратили своєї актуальності. Та з часом подібних закладів ставало більше, як і вибору в них. Нині в пристойній піцерії можна обрати піцу за розміром - маленьку, середню, велику чи мега. У «Celentano», як і годиться франшизі, зміни відбуваються лише на вищому рівні. Отож, тут маємо базову піцу, яка є єдиним стандартом. Вона середня за розміром, вага коржика в 350 г, щоправда, він не тонкий, як справжній італійській. Сподобалося, що під час замовлення інгредієнтів, у чеку вказують, чого й скільки грамів додано. До прикладу, в нашому завмовленні було 25 г салямі, 50 г крабових паличок, 50 г помідорів, 40 г шинки, ну, і власне корж. Усе разом обійшлося в 87 грн.

Окрім піци, яка тут класична за смаком, скільки би часу не пройшло, вирішили спробувати пасту полло фунги з куркою та грибами (53 грн) та потато «Поркета» (49 грн). Під час прийому замовлення нам порадили надати перевагу пасті з куркою, бо вона, на відміну від свинини, має м’якший смак, а вже попато (по-нашому, картоплю) взяти зі свининою. Кінцева сума в чеку була в 189 грн.

Спочатку принесли пасту і голод, який ми тамували впродовж дня, проведеного в дорозі, миттєво зник. Схожа на густий суп, в якому мокли явно не італійські макарони, а звичайні, українські, можливо, навіть домашнього виробництва. На смак ніби добре, якщо не дивитися в тарілку, бо стійке відчуття, що їсиш суп, не покидало. Той, хто любить бабратися в тарілці і вимочувати з неї хлібом юшечку, напевне, оцінив би такий «шедевр»...
270 г картоплі у розжареному горщечку-брусочку також не викликали ентузіазму. Ним точно не втамуєш голод, враховуючи попередню страву, на яку краще не дивитися. Свинина в перемішку з фаршем нагадувала обрізки зі стейків, які, можливо, використали, щоб не пропали. Майже по півсотні за крихітні й без смаку страви не кожному по кишені.

Врятувала ситуацію стара-добра піца. Сяк-так, але перекус, а не повноцінна вечеря, як сподівалися, все ж таки відбувся.

«Приємним» бонусом до загального антуражу став шалений брязкіт із сусідньої зали, де дітлахи розважалися грою в хокей. 

Тож, якщо ви любите шум-гам чи маєте дітей, піцерія «Celentano» - якраз те місце, куди варто піти. Тільки не замовляйте пасту, якщо розумієте, якою на вигляд має бути ця страва, бо розчаруєтеся.

Теги: сервіс-контроль, піцерія «Celentano»

Дивіться також:





Повернення до списку





Реєстрація
Забули пароль?
 
Увійти як користувач:
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:










Наша адреса: 
Україна,
м. Кам'янець-Подільський, 
вул.Соборна, 27.